top of page

Snush som glasunderlägg

Uppdaterat: 11 maj 2023
Nedan finner du hur man som bäst använder en snush som glasunderlägg. Instruktionsbild är högupplöst (5400x5400) så det kan ta nån sekund att ladda. Skriftliga instruktioner under bild.

Ta bort baksidans plastfilm från din snush (Spara plastfilmerna så du lätt kan ta med dig din snush, eller förvara den i t.ex. väskan utan att snush'en rengör väskan åt dig. Ju snällare du är mot din snush, desto längre håller den) Använd också t.ex. för att hålla telefon, dosa, solbrillor eller hörlurarna på plats oavsett vertikal eller horisontal yta.


Tryck dit din snush ordentligt på en bra och ren yta som t.ex. skrivbord eller bord (Ju planare och ren ytan är, desto bättre fäster sig den) Vilken yta sätter du din snush på? En gammal tapet eller sliten yta kommer att bli skadad om du inte är försiktig.

Ta bort framsidans plastfilm (Spara plastfilmerna för att enklare kunna ta med dig din snush, eller för att skydda/förvara om den inte används) Ytor som glas, kakel, metall eller plast funkar fantastiskt med din snush! Men använd inte din snush på feta, våta, ömtåliga eller ojämna ytor som t.ex. tegel.


Ställ muggen på din snush och slipp spilla vid datorn, äntligen! Ju planare botten din mugg eller ditt glas har, desto bättre kontakt med snush'en, och desto hårdare sitter det. Tänk på att din mugg eller ditt glas INTE ska ha våt botten, då en snush blir oklibbig av vatten. Ju större temperaturskillnad = Kondens. Torka då av botten och ställ dit.

När du vill få bort din mugg, vrid/snurra muggen så lossnar den magiskt lätt. Drick och ställ tillbaka, drick och ställ tillbaka. Njut av att slippa spilla vid datorn (Dra inte enbart bort glas eller mugg, då det kan skada yta eller snush)

Fäster sig muggen dåligt? Torka av din snush med en våt trasa. Låt torka fort och sedan är din snush klibbig igen. Vill du ta bort/flytta din snush så får du bort den genom att dra/vicka den längs med underlaget. Försök hela tiden få mer grepp om din snush, annars kan den faktiskt gå sönder trots att den har en så bra stretchig förmåga. Din snush lämnar inga spår och förstör inga ytor vid borttagning på rätt sätt. För extra lätt borttagning, använd en blomspruta för att blöta ner den lite! En snush "minne" gör att den kan gå tillbaka till sin ursprungliga form.


Rengör superlätt då en snush blir oklibbig vid kontakt med vatten, så smutsen släpper direkt under kran, nästan magiskt! Låt torka snabbt, sedan är din snush lika klibbig igen och som ny. Tvätta upp till 2000 gånger 🔁 Går att blötlägga med såpa en stund om den blivit oljig i köket.


💡 Var kreativ och ha roligt i vardagen med smarta, sköna och mer hållbara lösningar! En snush är lite vad du vill att den ska vara, en kompis för det mesta. Din fantasi är det som oftast begränsar vad du faktiskt kan använda din snush till. Var med och eliminera engångsprodukter idag!


💚 Snush gör livet smidigare varje dag då snush är en kompis för det mesta. En snush är en superklibbig och kul produkt som inte lämnar några spår efter sig. Självklart giftfri, lättanvänd och du tvättar den enkelt och fort samtidigt som din snush håller i väldigt många år. Återanvändbara produkter är det vi brinner för. Sätt upp eller fäst prylar lite var du vill. Direkt du har rätt "snush-mind" så kommer du upptäcka nya möjligheter hela tiden, och fundera på hur du klarat dig utan snush'es 🤔 För bra för att vara sant, vi vet! Snush är ett samlingsnamn för någon form av en återanvändbar, dubbelhäftande, elastisk och giftfri produkt som förfinats med nanoteknik. Snush står för "SuperNanoUniversalStickyHolder"


Köp din snush i vår butik här idag!

 

Alla tips och tricks finns på våra sociala medier! Följ gärna 😄 Facebook - Instagram - TikTok - YouTube


 


55 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page