top of page
SNUSHGIF.gif

Snush

Jag har varit besatt av tejp sedan barn. Älskar att kreativiteten inte kan begränsas, och nu finns det äntligen ett mer hållbart, giftfritt och miljövänligt alternativ. Snush 💚
 

💚 Snush gör livet smidigare varje dag då snush är en kompis för det mesta. En otroligt mångsidig, återanvändbar och superklibbig produkt som gör att du kan sätta upp/fästa nästan vadsomhelst, nästan vartsomhelst, lätt som en plätt dessutom.

🔁 500-2000+ gånger kan du tvätta din snush och återanvända denna. Självklart lämnar din snush inte några spår efter sig, eller skadar några ytor. Finns i väldigt många olika modeller och färger.

🌱 Självklart giftfria, och dessutom väldigt lätta att rengöra/tvätta då smutsen släpper magiskt under kran, och torkar nästan direkt, redo för att användas igen!

🧠 Stimulerar hjärnkontoret väldigt bra, främjar kreativitet, och din fantasi är det som oftast begränsar vad du kan använda din snush till.

⬤ Alla snush'es är tillverkade av PU Gel och fungerar på samma sätt. Direkt du har rätt "snush-mind" så kommer du upptäcka nya möjligheter hela tiden, och fundera på hur du klarat dig utan snush'es 🤔 För bra för att vara sant, vi vet!

 

Snush är ett samlingsnamn för någon form av en återanvändbar, dubbelhäftande, elastisk och giftfri produkt som förfinats med nanoteknik.

Snush står för "SuperNanoUniversalStickyHolder" och är ett varumärke registrerat av NejNejWorkshop.

bottom of page