top of page
Snush 👉
Annars bara skrolla neråt för att se och läsa allt 👇
Egenskaper snush
Användning.

💚 Snush gör livet smidigare varje dag då snush är en kompis för det mesta. Snush är en superklibbig och lättanvänd produkt för att hålla alla dina prylar på plats. En otroligt lättanvänd, mångsidig, kul, återanvändbar och superklibbig produkt som gör att du kan sätta upp/fästa nästan vadsomhelst, nästan vartsomhelst, lätt som en plätt. 500-2000+ gånger kan du tvätta din snush och återanvända denna. Självklart lämnar din snush inte några spår efter sig, eller skadar några ytor. Finns i väldigt många olika modeller och färger. Självklart giftfria, och dessutom väldigt lätta att rengöra/tvätta då smutsen släpper magiskt under kran, och torkar nästan direkt, redo för att användas igen! Stimulerar hjärnkontoret väldigt bra och främjar kreativitet. En snush är simpel att använda, men komplex då man kan använda den till typ allt. Fantasin är det som oftast begränsar vad du kan använda din snush till. Alla snush'es är tillverkade av PU Gel och fungerar på samma sätt oavsett modell, tjocklek och färg. Direkt du har rätt "snush-mind" så kommer du upptäcka nya möjligheter hela tiden, och fundera på hur du klarat dig utan snush'es! För bra för att vara sant, snush'kigt bra, vi vet! Snush är ett samlingsnamn för någon form av en återanvändbar, dubbelhäftande, elastisk och giftfri produkt som förfinats med nanoteknik. Snush står för "SuperNanoUniversalStickyHolder"


Egenskaper snush

✅ Simpel att använda men komplex då man kan använda den till typ allt.
Mångsidiminst sagt då en snush har oändligt många användningsområden. Snush är en otroligt universal produkt.
Sätt upp/fäst prylar på en helt ny nivå oavsett om det är golv, vägg, spegel, ruta eller tak. Din snush lämnar inte några spår efter sig, och skadar inte ytan.

Återanvänd om och om och om och om igen🔁

Miljövänligare än vanlig plast då det kan minska konsumtionen av engångsartiklar enormt.

Skölj enkelt av smutsen i varmt vatten, nästan magiskt. Låt torka snabbt sen är din snush redo att användas igen! Tvätta din snush upp till 2000+ gånger.

Giftfria - Gjord på PU Gel (Polyurethane) Så säkert att det används i babyutrustning! Din snush kan ev. innehålla andra material bl.a. när det är s.k. hybrider. Då kan det vara PU Gel + metall, någon annan form av plast som akryl eller dylikt. Det står på alla produkters produktinfo vad dom innehåller för material.

Kostnadseffektivt - Mångårig användning till en liten kostnad.

Organisera lättare utan spik, skruv eller andra permanenta lösningar.

Roligare att fixa i hemmet, bilen, husvagnen, båten eller stugan.

Använd alla ytor som du vanligtvis inte använder. T.ex. spegel, fönster, kakel eller tak.

Klarar höga temperaturer och förändrar sig inte upp till 100°C (-20° till 100°C men optimal temperatur är upp till ca 60°C)

Bra stretch, mjuk, klibbig, hållbar och en snush "minne" gör att den kan gå tillbaka till sin ursprungliga form.

Snush är det ultimata för DIY projekt när idéerna rullar i huvudet. Hur kan du optimera skrivbordet? Vardagsrummet? Köket? Pimpa bil, husvagn eller båt? Klipp din snush eller snush-tejp precis hur du vill för att passa just den där specifika saken och NJUT. 

Användning snush

1. Tryck dit snush och pryl, njut.

2. Använda prylen? Vrid så lossnar den magiskt lätt.

3. Byta plats på din snush eller för att tvätta den? Dra/vicka den längs med underlaget för enkel borttagning. Återupprepa om och om igen. För mer tips och info, se instruktionsbild.🔁

Användning av ny snush.

 1. Ta bort baksidans plastfilm.

 2. Tryck dit din snush ordentligt på en bra och ren yta som t.ex. vägg, golv, tak eller skrivbord, spegel eller dörr. Ju planare och ren ytan är, desto bättre fäster sig den.

 3. Ta bort framsidans plastfilm. Spara plastfilmerna så att du kan sätta dit dessa igen, för att ta med snush'en lätt vart du än ska. Annars klibbar den sig fast överallt och städar väskan samtidigt ;)

 4. Tryck dit valfri pryl ordentligt. Sätter du upp något tyngre, testa alltid först med en eller fler snush’es.

 5. (Vertikala ytor) behöver vara plana/blanka/rena för bäst fäste på vägg/fönster/spegel. Känn alltid så det sitter ordentligt!

 6. (Horisontala ytor) är det inte lika viktigt med raka prylar, då här har man fördel av jordens gravitation också. T.ex. när det används för att prylar inte ska "halka" omkring.

 7. När du vill få bort prylen, vrid/snurra prylen så lossar den magiskt lätt. Dra inte enbart bort prylen då det kan skada yta eller pryl.

 8. Vill du ta bort/flytta din snush så får du lätt bort den genom att dra/vicka den längs med underlaget. Försök hela tiden få mer grepp om din snush, annars kan den faktiskt gå sönder trots att den har en så bra stretchig förmåga.

 9. Rengör superlätt då en snush blir oklibbig vid kontakt med vatten, så smutsen släpper direkt under kran, nästan magiskt! Låt sedan torka snabbt, sedan är din snush lika klibbig igen och som ny. Tvätta upp till 2000 gånger 🔁 Går att blötlägga med såpa en stund om den blivit oljig i köket, eller om smutsen sitter extra hårt!

 

👉 OBS! Viktigt! 👈

 1. Du bör vara vaksam på hur klibbig din snush är vid varje användning. Tryck dit, känn så att det sitter ordentligt. 

 2. Du bör vara vaksam på miljön du använder din snush i. Använd inte din snush/snush-tejp i för fuktiga miljöer, eller på feta, våta, ömtåliga eller ojämna ytor som t.ex. tegel.

 3. Du bör vara vaksam med vad det är du faktiskt försöker sätta upp. Hur mycket vikt en snush klarar av att hålla är beroende på pryl, miljö och yta den fästs på. Tryck dit och känn, testa dig fram. Du kommer bli förvånad över hur starkt snush/snush-tejp håller dina prylar på plats

 4.  Vilket material sätter du din snush på? En gammal tapet kan absolut bli skadad om du inte är försiktig.

 5.  Dra aldrig bara bort prylen då det förmodligen kommer skada pryl eller yta. Vrid prylen för enkel borttagning. Dra/vicka snush'en längs med underlaget för enkel borttagning.

 6. Vatten/olja gör din snush helt klibbfri. Tvätta din snush med såpa om den blivit oljig i köket, eller blötlägg en stund om smutsen sitter extra hårt.

 7. Snush fungerar fantastiskt med dom flesta material, men inte så bra med prylar som har en "ruff" yta, d.v.s verkar blanka, men som inte är det. Testa dig fram. Som halkskydd fungerar dom till i princip allt.

 Övrig Info 

💧 En snush kan lukta lite som ny, så börja med att tvätta din snush om du vill ha den luktfri!

 

🤍💚🖤 Färger blir inte direkt sämre med tiden, förutom "genomskinliga" då UV ljuset från solen ändrar dess pigment med tiden och kan då bli lätt "gulaktiga".  Det gäller andra färger också, allt kan bli solblekt med tiden. Vid blötläggning så kan din snush ändra färg, men återgår helt när den torkat. Genomskinliga färger är halvtransparenta och av denna anledning, beroende på snush'ens tjocklek, låter de ljuset passera på olika sätt, vilket skapar olika nyanser. 

 

⬤∎ Modeller finns det många olika av, men alla har samma typ av funktion. Dessa har även olika typer av ytor. Helt plan sitter otroligt hårt. Räfflad är bra för att använda med prylar man sätter upp/fäster och tar bort ofta. Vakuumhål gör att allt sitter stenhårt. Klibbighet i kombination av vakuum gör att det sitter otroligt bra.

 

ⓘ Ytor behöver vara plana/blanka/rena för bäst fäste på vägg/fönster/spegel (Vertikala ytor) Känn alltid så att det sitter! Om din snush ska användas horisontalt så är detta inte lika viktigt med raka prylar, t.ex. när det används för att prylar inte ska "halka" omkring.

 

⚖ Viktmässigt? Du kommer bli förvånad över hur starkt snush/snush-tejp håller dina prylar på plats. Vad en snush modell klarar av beror helt på yta, miljö, vikt och pryl, och om det ska sättas på t.ex. vägg/fönster/spegel (vertikala ytor) behöver ytan vara plan/blank/ren på underlag och pryl för optimalt fäste. Känn alltid så det sitter ordentligt! Golv/skrivbord/bord (Horisontala ytor) är det inte lika viktigt med raka prylar, då här har man fördel av jordens gravitation också. T.ex. när det används för att prylar inte ska "halka" omkring. Allt spelar roll, testa dig fram. Ska du använda en snush för att ha som t.ex. halkskydd så fungerar detta i princip överallt. Ska du sätta något på väggen så är det viktiga att prylen har en rak yta, full kontakt med din snush, och att prylen är rak i sin tyngdpunkt. Dvs har du en för ojämn grej, t.ex. en liten plastlåda som är halvfylld med grejer så blir det obalans, och då kommer det bli tryck åt något håll vilket gör att snush eller pryl kommer släppa förr eller senare. 

☝️ Det vi vet av erfarenhet bland annat är att vi fäste en iPhone 6 i en hylla, uppochner september 2019. Den hänger där än idag och över 3 år har gått. Hyllan har varit med om flyttlass med smällar här och där, men verken snush eller iPhone har släppt. Kompisarna sitter kvar i hyllan än idag.. Så frågan är hur många år snush/iPhonen sitter fast där innan något släpper? 5 år? 10år? 20år? To be continued.. (Uppdaterat att den sitter där 2023-04-20)

 

💧 Rengöring är superlätt då en snush blir oklibbig vid kontakt med vatten, så smutsen släpper direkt under kran. Nästan magiskt. När din snush torkar så blir den väldigt klibbig igen och som ny. Detta går väldigt fort. Har den blivit oljig i köket eller om något sitter väldigt hårt på snush'en, diska av den med lite såpa, eller blötlägg med lite såpa en stund. Vid blötläggning så kan din snush ändra färg, men återgår helt när den torkat. Behöver du ej förnya klibbigheten helt så kan du använda en våt trasa för att torka bort den mesta smutsen lätt, och din snush torkar nästan direkt. ❌ Kom ihåg att INTE tvätta din snush i diskmaskin!

 

💧 Hur ofta du behöver rengöra din snush beror helt på yta, miljö och vilka prylar du använder den med. Sätts saker upp/tas ner flera gånger om dagen så kan du eventuellt rengöra någon/några gånger i veckan. Använder du din snush med din telefon så ska du veta att telefoner generellt blir ganska fettiga av händerna, så av detta blir din snush mindre klibbig, och du behöver tvätta den oftare. Om du använder din snush för lättare saker och ej behöver förnya klibbigheten helt så kan du använda en våt trasa för att torka bort den mesta smutsen lätt, och din snush torkar nästan direkt.

 

🌼 En mer levande produkt än andra då din snush faktiskt absorberar vatten precis som du och jag. Så ju bättre du tar hand om din snush, desto fler år kan du använda denna. 5år? 10år? 20 år? Vissa snush'es kan tvättas upp till 2000 gånger minst. En snush börjar brytas ner efter väldigt många års användning genom härdning, sprickbildning eller "uttorkning". Släng din snush rätt på tippen då man kan återvinna och skapa nya produkter av detta. Släng EJ i naturen då snush'es inte är biologiskt nedbrytbara.

🌱 FRAMTIDSVISION. För en renare och bättre framtid så behöver vi ta tillvara på Moder Jords resurser, därför behöver vi en produkt som kan ersätta väldigt många produkter, och det är precis vad vi tror att snush'es kan vara. Vår framtidsvision är att dom flesta engångsprodukter har ersatts/kompletteras av snush'es och att giftig engångsplast inte används i den mån den gör idag. Att snush'es har blivit tillräckligt stort för att kunna producera detta i närområde. Att stötta Svensk industri, innovation och stödja Svensk arbetskraft mer! Hittar du mot all förmodan en snush utomhus, ta hem, rengör och nu har du en till kompis.

1. Giftfria? Men hur säkra är snush'es egentligen? Så säkert att det används i babyutrustning! Man skapar Polyuretan av en kedjereaktion mellan en polyol och ett diisocyanat. Dessa två föreningar kombineras för att skapa ett inert och helt ofarligt material – polyuretan. Med hjälp av nanoteknik så man man ändra materialets egenskaper. Därför är och förblir en snush klibbig.
 

1.1 Men vad är då PU Gel?  Polyuretangelprodukter återgår till sin ursprungliga form efter att du rör vid dem. Polyuretangel används bland annat för att skapa flexibla, mjuka och hållbara produkter, eller för att täcka andra delar av produkter gjorda av olika material, som glas, speglar eller styv polyuretan. I båda alternativen ger den ett fullständigt skydd mot stötar och fall och motstår även extrema "chocker". Huvudsaken med detta material är dess "minne" som gör att det kan gå tillbaka till sin ursprungliga form efter att du tryckt på det med händerna, vilket skapar en behaglig känsla. Det är också ett kompakt material och kan fästas på ytor utan att behöva borra. Polyuretangelen som används för att göra snush'es kan ha en genomskinlig eller ogenomskinlig aspekt och finns i olika färger. Genomskinliga färger är halvtransparenta och av denna anledning, beroende på geléns tjocklek, låter de ljuset passera på olika sätt, vilket skapar olika nyanser. 

1.2 Den är också resistent mot mögel, svamp, fukt och andra skadliga ämnen i bostads- och arbetsutrymmen. Designers och tillverkare har kommit att förlita sig på polyuretan som de bästa materialen för att skapa hållbara, starka delar och komponenter, inklusive skum, isolatorer, foder, skivor, hjul, stopp, rullar och profiler. Det faktum att det är så produktivt och mångsidigt i dess användningsområden är bevis på hur säkert det är. Företag skulle helt enkelt inte lita på PE för delar om det fanns en risk. Särskilt eftersom de är hårt reglerade och tvingade att uppfylla stränga säkerhetsstandarder i hela Europa (SGS)

 

 

Lite fantastiska tips för snush'es

👪 Föräldrar kan äntligen lätt fixera fast t.ex. barnens tallrikar på bordet. Äntligen slipper maten hamna på golvet (Exempel här)

 

🐕 Hundägare kan nu fixera fast mat- eller vattenskålen på sin fasta plats utan att skålen slutar i hallen (Exempel här)

 

🥛 Slipp spilla om du använder en rund snush som glas/mugg underlägg. Ju planare yta på glas/muggens botten har, desto mer kontakta med snush'en, och desto hårdare sitter det. Njut av att slippa spilla drycker! OBS! Titta på exempel före användning. (Exempel här)

 

Kaffedrickaren kan sätta en snush i sopskåpet och fästa den nästan tomma kaffeförpackningen där, och allteftersom du öppnar en ny förpackning, så byter du ut den. Naturligt god doft i flera dagar istället för att det luktar sopor. Dofta kaffe eller lukta sopor? (Exempel här)


🥳🥂 Festen/kalaset måste ha snush'es. Lätt att hålla dukar eller bordsdukningen på plats. Kanske fästa roligt festmaterial på väggarna? (Exempel här)

 

🤢 För den magsjuka så kan du äntligen fästa telefonen på insidan av toaletten, för att kunna spy men ändå kunna se det senaste avsnittet av favoritserien 😂 (Exempel här)

 

📝 Läraren kan eliminera sin tejp användning för att sätta upp notiser, papper, scheman osv. Med en snush kan du sätta upp och ta ner flertalet papper tusentals gånger om. OBS! Titta på exempel före användning. (Exempel här)

 

📱 Telefonreparatörer kan äntligen fixera fast telefoner på en och samma plats, vilket underlättar vissa reparationer som t.ex. batteribyte på iPhone. (Exempel här)

 

🤳 Selfie's på kreativa sätt har aldrig varit så lätt som nu. Med en snush kan du fästa telefonen nästan vartsomhelst. (Exempel här)

 

🛋️ Fixera möbler på en och samma plats med t.ex. snush-tejp eller någon annan snush modell som du enkelt klipper till bitar av för att få till det där exakta måttet. En fixerande möbeltass helt enkelt. (Exempel här)

 

🧣 Fixera mattorna med snush modellen "mattans bästa vän" som är utformad för att fästas på mattans hörn. Äntligen slipper mattorna åka runt och det går även att dammsuga lätt. Återanvänd snush hörnen upp till hela 2000 gånger. (Exempel här) Funkar även perfekt att använda snush-tejp till att fixera mattan. (Exempel här)

 

🔌 Grenuttag är riktigt irriterande för dom är generellt i vägen, skapar kabelkaos och vid kablarna brukar det samlas massor med damm. Fixera ditt grenuttag där du vill ha det med en snush  eller snush-tejp och njut av ett mer organiserat och lättstädat hem. (Exempel här)

 

🍳 I köket kan du sätta snush'es på köksfläkten för hålla kryddor, recept eller telefon på plats när du lagar mat. Använd som stöd på bänken för telefon, recept eller bok. (Exempel här) 


Använda en rund snush som diskpropp. Snush blir klibbfri i vatten, men håller tätt genom tryck,  dessutom fäster sig inte smuts på din snush när du använder den som diskpropp. Låt den sedan torka fort på t.ex. kaklet och använd till mängder av olika saker i köket. (Exempel här)

🗄️ Organisera i dina lådor lätt. Är besticklådan för liten för lådan? Då är det bara fästa med några bitar snush eller snush-tejp så sitter den där den ska. (Exempel här)

🥤 Burkar och flaskor står hyfsat bra på en snush, dock inte i närheten av lika hårt som något med plan botten, men det ger ändå ett bra spillskydd . En burks runda kant sänks ner lite i din snush, i kombination av klibbighet, då sitter även den hyfsat bra. Formen återgår då en snush "minne" gör att den kan gå tillbaka till sin ursprungliga form. OBS! Titta på exempel före användning. (Exempel här)

 

🚗 I bilen är snush fantastiskt för att fästa telefon, solbrillor, dosan eller övriga prylar som används dagligen på instrumentbrädan.(Exempel här)

 

🎤 I studion kan du fästa ljudisolering lätt, snyggt och billigt med snush-tejp. Dessutom går det att ta bort utan att lämna några spår. (Exempel här)

 

🗝️ I hallen kan du äntligen göra dig av med nyckelskåp med snush hybriden "Nyckelkompis" för att kunna hänga nyckelbanden precis där du vill. (Exempel här)

 

💄 I sminkhörnan kan du äntligen fästa foton på spegeln lätt med snush'es, eller hänga halsband precis där du vill med snush hybriden "Nyckelkompis" (Exempel här) 

 

💼 På Kontoret kan du äntligen organisera det du använder varje dag, men som bara tar onödig plats. Sätt upp saxen, pennor och solbrillorna. (Exempel här)

 

🔨 Ljuddämpa hamrandet med en snush då den ger den ett bra skydd mot stötar, fall och motstår även extrema "chocker".  För hårdare/stabilare bankande så funkar "Portabelt Mobilställ" kanon då denna snush även har 3 stycken metalldelar i sig. (Exempel här)


Dags att städa-klocka om du fäster en valfri snush i något rum med en exponerad yta, så kommer den exponerade ytan på din snush att samla damm från luften allteftersom. Du kommer verkligen se när du måste städa, och när du är klar med städningen så torkar du din snush ren, och klockan för nästa måste städning är igång. (Exempel här)

 

🧽 Städa med snush för du kan använda den till att rengöra saker som annars är svåra att komma åt 😱 Eftersom snush'es är väldigt klibbiga så plockar dom lätt upp smuts. Och smutsen släpper direkt under kran. Fantastiskt va? (Exempel här)

 

🗄️ Förvara dina snush'es som du inte använder för tillfället i t.ex. städskåpet och se hur lätt det är att organisera om allt smått på skåpets insida. Det finns alltid användning för snush'es. Fantasin är det som oftast begränsar. (Exempel här)

 

✈️ Resa med snush? Bara använda dom tunna plastfilmerna som ingick till din snush, så du kan ta med den enkelt, och fästa vartsomhelst när du reser. Annars är det bara slänga ner din snush i väskan, men du kommer behöva rengöra din snush innan användning, då den kommer rengöra väskan åt dig! ;) (Exempel här)


🦟 Myggnät fäster man med kardborreband som är riktigt dåliga generellt, men som ingår, och detta funkar sällan bra, speciellt när det blir lite vind. Men spänner du myggnätet, fäster med lite snush-tejp här och där, så sitter det på plats. Oroa dig inte, det sitter kvar trots att det blåser hårt. Nu kommer inga myggor klämma sig igenom springorna. (Exempel här)

Detta är lite kul tips för att öppna dina ögon för hur bra snush är, kan vara till och lite om hur dom funkar. Men det bästa är att upptäcka själv och att få vara kreativ. Det är vad som gör snush så kul. Fantasin är det som oftast begränsar. 

 

Vad hade man innan snush? Jo saker som kludd, tejp, lim, spik, skruv och annat hassel. Förenkla livet och köp några snush'es idag!

 

Varumärkesregistrerat hos Patent- och registreringsverket och blev godkänt 2019-12-12. 

Fantastiska tip
bottom of page